www.underenhund.dk

HVORFOR KØBE TIL EN TUSSE - NÅR DU KAN FÅ DET FOR EN HUND

Sjovt, anderledes og super god pris
Varerne er brugte - men i absolut flot stand. Skulle der være noget at bemærke, skriver vi det ved hver enkelt varer, så står der ikke noget om et lille hak eller andet, så er det fordi varer stort set ser ud som om den er ny." Da der er tale om brugte ting 'loppemarked' - har vi kun det antal af tingene, der står ved hver enkelt......
SHOPPENS VAREGRUPPER:
  
A: Karaffel & Kande
G: Op på væggen
M: Reklame mm.
 
B: Skåle og vaser H: Vin & Spiritus O: Over en hund
C: Sært & Sjovt I:  Køkken m.m. P: Klassisk Blå
D: Klassisk & flot J: Kaffe & Te R: Sølv Messing
E: Lamper mm K: Bogstaver De Nyeste Fem
F: Musik, bøger o.l. L: Den gamle Jul  

Om køb Kontakt

Under en Hund
 - Du kan altid kontakte os - se menupunktet "kontakt os" til højre i toppen af siden


Sådan køber du hos os ...

1. Klik på den knappen "Bestil" ud for den vare du vil købe. Du åbner en side hvor den vare du er i gang med at købe / bestille vises.
Derefter klikker du blot udfylde felterne med dit navn og adresse, som varen skal sendes til - du skal også skrive din e-mail - vær omhyggelig med at skrive rigtigt, for det er den du får svar på, ellers kan vi ikke sende dig varen.
 udfyldt med oplysninger om

2. Dagen efter får du en e-mail fra os, med den samlede pris (varer + porto). Nu skal du blot overføre beløbet. Vi tager IKKE gebyrer eller lignende, så du betaler kun prisen for dine varer samt hvad det koster at sende dem til dig. Bestiller du flere ting, pakker vi dem samlet og sørger for den lavest mulige porto.

Ideen er at du finder mere en en ting, du gerne vil have - Er portoen fx 39,- kr, koster det normalt det samme, at sende to ting for det beløb. Og finder du tre, fire eller fem ting, kan de ofte sendes for blot 49, kroner. Det er normalt det maksimale beløb i porto - men samler du 10-15 ting, så kassen bliver på 8-9 kilo stiger portoen til 80,- kr.

Bemærk: Du skal først betale, når du har fået en e-mail fra os. Det giver dig både mulighed for at fortryde og giver en dig en stor sikkerhed for at kunne dokumentere din betaling til os (Men vi er ærlige mennesker, så du kan roligt regne med at du får de varer du bestiller). 

3. Når vi har registreret din betaling, sender vi dine varer godt pakket ind, så de kommer sikkert frem. 
 


Under en Hund
Bestilling og køb af vare ... 

Du skal ikke betale, når du bestiller ! - Når du klikker på knappen "bestil" åbnes en side med nogle felter du skal udfylde (navn, e-mail og adresse) Vi læser dagen efter din bestilling. Vi ser endnu engang efter at varen er i orden, og derefter sender vi dig en e-mail med oplysninger om betaling og forsendelse. Det er altså en person og ikke en computer, der læser din bestilling - og har du spørgsmål, kan du skrive dem i "kommentarfeltet" når du bestiller, så svarer vi dig naturligvis.

Når du bestiller en vare skriver vi "Bestilt og dine initialer" ud for varen. Når vi har modtaget og sendt varen til dig, ændrer vi det til "solgt". Nogle dage derefter slettes varen. Selv om der står "bestilt" kan en anden kunde godt reserverer varen. Hvis den første så ikke køber varen går den automatisk videre til den anden. Men du modtager først en mail om betaling i det øjeblik du selv står i første række - så vi aldrig risikerer at sælge en ting to gange.

Din bestilling står normalt 5-6 dage efter at du har fået svar fra os om pris m.v. Modtager vi ikke din betaling indenfor den tid, sletter vi din bestilling og andre kunder kan derefter købe varen. Har du glemt at betale, bør du derfor sende os en mail og gøre opmærksom på det, hvis du vil have din bestilling forlænge til vi kan registrerer din betaling.
Fragt


Under en Hund
Forsendelse, fragt og porto ... og intet gebyr

Når vi har registeret din indbetaling sender vi dig dine varer med Post Danmark.

Vi pakker dine vare samme, så du kun skal betale porto en gang - Den pris der står ud for en varer er den du betaler, hvis du KUN køber denne ene vare. Køber du to ting sender vi dem sammen - og tager kun porto for den samlede vægt. For eksempel kan to eller tre varer, der hver især koster 39,- kr. at sende, som regel sendes samlet for 49,- kr. Vi gør det altid billigst muligt for dig. Oplysninger om den samlede porto får du i den mail vi sender dig med betalingsoplysninger.

KAN IKKE SENDES: Enkelte af vores vare er så store eller tunge, at de ikke kan sendes med post. Ud for dem står der, at de ikke kan sendes, men at du kan hente dem hos os i Odense SV (tæt på motorvejen) efter aftale, når du køber dem. Vi kan naturligvis godt have varen stående lidt tid, før du kommer efter den.

 


  1.