www.underenhund.dk

HVORFOR KØBE TIL EN TUSSE - NÅR DU KAN FÅ DET FOR EN HUND

Sjovt, anderledes og super god pris
Varerne er brugte - men i absolut flot stand. Skulle der være noget at bemærke, skriver vi det ved hver enkelt varer, så står der ikke noget om et lille hak eller andet, så er det fordi varer stort set ser ud som om den er ny." Da der er tale om brugte ting 'loppemarked' - har vi kun det antal af tingene, der står ved hver enkelt......
SHOPPENS VAREGRUPPER:
  
A: Karaffel & Kande
G: Op på væggen
M: Reklame mm.
 
B: Skåle og vaser H: Vin & Spiritus O: Over en hund
C: Sært & Sjovt I:  Køkken m.m. P: Klassisk Blå
D: Klassisk & flot J: Kaffe & Te R: Sølv Messing
E: Lamper mm K: Bogstaver De Nyeste Fem
F: Musik, bøger o.l. L: Den gamle Jul  

Om køb Kontakt

Under en Hund
 LIGE DET DU MANGLER - TIL HALV PRIS

 
NETBUTIK:
Under en Hund
Fraugde
5220 Odense SØ
Netside: www.underenhund.dk
E-mail:   butikken@underenhund.dk  
Konto: Danske bank:
4701-3631186734

Bestilling:
Når du klikker på logoet "Bestil" kommer der en lille formular, som du udfylder - du skal ikke betale endnu. Bestil de varer du vil købe og send bestillingerne en ad gange - vi skal nok samle dem og sende varerne samlet. Når du er færdig modtager du dagen efter et svar fra os på den e-mail du har skrevet i formularen. Her skriver vi den samlede pris incl porto (max 80,- kr uanset mængde). Derefter indbetaler du blot via f.eks. netbank, som angivet i det svar du får.

Ekspedition:
Vi sender dine varer så snart vi har registeret din betaling. Vi kører dog kun på posthus et par gange om ugen, så der kan gå 3-4 dage fra din betaling er modtager til vi afsender din pakke - men ofte er vi hurtigere.

Fortrydelsesret med mere:
Vi følger de almindelige regler for nethandel, herunder at du har 14 dages fortrydelsesret fra køb af en varer. Men vi prøver at gøre det langt bedre end det. Så har du fortrudt eller synes du ikke varen var, som du havde troet, så kontakt os, så vi klarer dit problem på en måde, så du er tilfreds. Fortrydelse af reservation:
Har du reserveret en vare men fortryder, så er du selvfølgeligt ikke bundet. Din reservation udløber af sig selv efter 5-6 dage. Men vi vil være meget glade, hvis du vil skrive til os og sige, at du alligevel ikke vil købe. Det kan du blot gøre på samme måde som når du bestiller - og i kommentarfeltet skrive, at du har fortrudt og alligevel ikke vil købe.


Gebyr og porto:

Nej, vi tager intet gebyr - du betaler kun varens pris + porto (samlet i en pakke - se "om at købe")